dimarts, 28 d’octubre del 2008

Blues & Crime


Aixó se m'ha acudit avui mentre treballava. No es res en concret pero seria interessnt fer relats curts que tinguessin en comú aquests dos elements. 
Algun dia, algun dia...

dijous, 23 d’octubre del 2008

Perfil de Blues


 Una guitarra, una veu, una sola persona cantant el seu dolor. Sempre he pensat que el blues es un dels generes musicals més sincers i emotius que existeixen.
 (Amb permís del Trash Metal, jeje!)

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Black & Red


 Aquest no es un altre disseny d'en Robert Johnson pero sens dubte manté el tó de les il.lustracions anteriors.
 Amb aquests petits esborranys intento allunyar-me de la meva obssessió per Franquin i introduir elements mes moderns en el meu estil. 

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Pedres al camí


Aquest es un dels temes d'en Robert, potser no es el més pupualr, peró, sens dubte deixa molt clara la seva visió atormentada de la vida.

I got stones in my passway
and all  my roads seem dark at night

I got stones in my passway
and all my roads seem dark at night

I have pains in my heart 
they have taken my appetite


divendres, 17 d’octubre del 2008

Bob Johnsosn (Alternative Version)


Aquesta es una versió alternativa del disseny de'n Rob. Només pretenia divertirme una mica. Pero sería curiós veure tota una história amb aquest estil, oi?

dijous, 16 d’octubre del 2008

Robert Johnson


 Aquest es un diseny de Robert Johnson, un guitarrista de blues mític que, amb només un llegat musical que es redueix a 29 cançons, a passat a l'história com un dels músics més influents de la música americana. 
 La llegenda diu que va vendre la seva ànima al diable a canvi de ser un virtuós del instrument, el diable va accedir amb la condició de nomes donar-li vuit anys per disfrutar-ho. 
 Que cabrón...