dimecres, 17 de desembre del 2008

POLÒNIA!



 Aquest es l'últim treball que he fet, el còmic del programa de televisió POLÒNIA. Ha estat una feina molt dura perque hem tingut que treballar molt apretats de temps pero, tot i aixó, estem tot l'equip, molt contents amb el resultat.
 Compreu-lo!
 Vull agrair la feina feta al Sergio Sandoval que ha fet d'entintador principal i ha estat assisstit per l'Albert Xiqués, en Paco Cavero i en Roger Tallada, així com, també vull agrair el color a la Núria Peris... (que s'ha assisstit a ella mateixa!)
 A tots moltes gràcies. 
El color de la portada que hi ha asota va ser una proposta descartada, tot i que a mi, personalment m'agradava molt.
El Copyright de Polònia pertany a Televisió de Catalunya, Zahorí de Ideas, Columna Edicions  i a Estudio Fénix.

6 comentaris:

Bruno Redondo ha dit...

Hey, ehorabuena Joan! me mola un montón el parecido que les has sacado, a unos tios disfrazados de otros, jajaja... está guay, a ver cuando lo veo en las tiendas.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots!

A mí m'ha agradat com ha quedat tot i hi han composicions molt i molt guapes: el plànol general de la platja, per exemple. I les cares molt expressives, felicitats!

Ja surt l'anunci a la tele!
http://www.tv3.cat/videos/903899/El-comic-de-Polonia

Albert Baranguer Codina ha dit...

Molt bé, Joan!

He penjat un post al meu bloc, per a que els milions de seguidors que em llegeixen cada dia sàpiguen que el meu germà Johan és un crack!

http://www.albertbaranguer.cat/2009/02/el-comic-del-polonia.html

Felicitats!

Sergio Bleda ha dit...

Un placer encontrarte por aquí, Joan.
Saludos desde Valencia.
Linkado quedas :)

Andre ha dit...

por dios! no pongas andrea torrejon! jejejej. tu pon solo andre. si no lleva a confusion, andrea torrejon es una actriz argentina. asi que me ventile medio nombre. por cierto, a ti si que te gustan las masas de negros... tu blog esta lleno! me gusta especialmente bob johonson (alternative version)
muah!

Anònim ha dit...

Per que no:)